Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering handlar om strategier för att påverka webbplatsens placering sökresultatet på sökmotorer såsom Google och Bing. Det kan gälla placeringen för utvalda sökord och/eller sökbegrepp, men det kan också avse innehållet i sin helhet. Det bästa är en kombination och du behöver inte välja det ena eller det andra. Ju bättre en webbplats rankar i sökresultatet, ju fler besökare. Med större relevans för sökorden ökar chansen att nå rätt målgrupp.

Sökmotoroptimering handlar också om att optimera webbplatsen till vad som är bäst för dina besökare. Det är besökarna som är den viktigaste konsumenten och det är de som hittar webbplatsen med hjälp av sökmotorer.

Slutligen så är sökmotoroptimering att visa webbplatsen utifrån sin bästa sida när det gäller synlighet i sökmotorer.

Kan jag hjälpa till?

HaWebb hjälper dig att sökmotoroptimera din webbplats. Är du intresserad av att ta ett helhetsgrepp på din webbplats och sökmotoroptimera den?
Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert!

Hanna Hansson

Webbdesigner/Ägare

0736-229060

 info@hawebb.se

Andra tjänster

Webbdesign

En bra webbdesign är när webbplatsen motsvarar både dina och besökarens behov. Oftast handlar det om att webbplatsen har en genomtänkt struktur och tilltalande information. Det handlar om att besökaren ska känna igen sig, antingen de surfar med surfplattor, dator eller mobil.

Läs mer om Webbdesign

Nyhetsbrev

Att skicka ett nyhetsbrev är ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra dig och dina produkter och tjänster. Jag hjälper dig att utforma en mall som passar din ditt företags grafiska profil. Då kommer dina kunder känna igen sig både på webbplatsen och i e-postutskicken.

Läs mer om Nyhetsbrev

Sociala medior

Den ökade digitala användningen påverkar längre inte bara marknadsavdelningen utan dessa frågor blir viktigare även för säljavdelningen, kundservice och HR-avdelningen som kan använda kanalerna för att kommunicera med kunder och kandidater.

Läs mer om Sociala medior