Sökmotoroptimering

Finns du inte på Google?

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering handlar om strategier för att påverka webbplatsens placering sökresultatet på sökmotorer såsom Google och Bing. Det kan gälla placeringen för utvalda sökord och/eller sökbegrepp, men det kan också avse innehållet i sin helhet. Det bästa är en kombination och du behöver inte välja det ena eller det andra. Ju bättre en webbplats rankar i sökresultatet, ju fler besökare. Med större relevans för sökorden ökar chansen att nå rätt målgrupp.

Sökmotoroptimering handlar också om att optimera webbplatsen till vad som är bäst för dina besökare. Det är besökarna som är den viktigaste konsumenten och det är de som hittar webbplatsen med hjälp av sökmotorer.

Slutligen så är sökmotoroptimering att visa webbplatsen utifrån sin bästa sida när det gäller synlighet i sökmotorer.

Kan jag hjälpa till?

HaWebb hjälper dig att sökmotoroptimera din webbplats. Är du intresserad av att ta ett helhetsgrepp på din webbplats och sökmotoroptimera den?
Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert!

hanna@hawebb.se

 hanna@hawebb.se

Other services

Nyhetsbrev

Att skicka ett nyhetsbrev är ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra dig och dina produkter och tjänster. Jag hjälper dig att utforma en mall som passar din ditt företags grafiska profil. Då kommer dina kunder känna igen sig både på webbplatsen och i e-postutskicken.

Read more about Nyhetsbrev

Sociala medior

Den ökade digitala användningen påverkar längre inte bara marknadsavdelningen utan dessa frågor blir viktigare även för säljavdelningen, kundservice och HR-avdelningen som kan använda kanalerna för att kommunicera med kunder och kandidater.

Read more about Sociala medior

Förvaltning av webbplats

I ett förvaltningsavtal schemalägger jag tid varje månad för att gå igenom er webbplats och uppdatera tillägg och säkerställa att det fungerar. Jag söker igenom webbplatsen så att ingen skadlig kod/malware finns på din webbplats.

Read more about Förvaltning av webbplats