Förvaltningsavtal

Ta hand om din webbplats på bästa sätt

Uppstartskontroll

Innan förvaltningsavtalet kan starta måste jag gå igenom hela din webbplats och uppdatera alla tillägg, teman och plattformen.

En uppstartskontoll säkerställer att webbplatsen kan uppdateras utan problem och funktionsbortfall.

Detta innebär att när jag fått inloggningar till webbplatsen kontrolleras vilka versioner som används, att temat och installationen är öppen, att plugins går att uppdatera. Jag kontrollerar även användarstatus och backuprutiner samt gör en säkerhetskontroll.

Efter uppstartskontollen erhålls en statusrapport med information om er webbplats. Efter uppstartskontoll utförs uppdateringar, säkerhetskontroller och backup enligt valt paket.

Pris: 520 kr

Förvaltningstid

Följande ingår i förvaltningstiden:

  • WordPressverktyget uppdateras till aktuell version.
  • Plugins uppdateras till aktuell installation.
  • Temauppdatering till aktuell version.
  • Säkerhetskontroll: virus & malware
  • Backup installation samt start av en backuprutin.

Pris: 890 kr/mån.

Läs mer om säkerhet i WordPress i detta blogginlägg.

Vill du teckna ett förvaltningsavtal?

Vill du säkerställa att din webbplats är säker och minimera hackningar och malware?

Kontakta mig!

hanna@hawebb.se

 hanna@hawebb.se

Other services


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hawebb.se/public_html/wp-content/themes/hawebb/more-services.php on line 16

Nyhetsbrev

Att skicka ett nyhetsbrev är ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra dig och dina produkter och tjänster. Jag hjälper dig att utforma en mall som passar din ditt företags grafiska profil. Då kommer dina kunder känna igen sig både på webbplatsen och i e-postutskicken.

Read more about Nyhetsbrev

Förvaltning av webbplats

I ett förvaltningsavtal schemalägger jag tid varje månad för att gå igenom er webbplats och uppdatera tillägg och säkerställa att det fungerar. Jag söker igenom webbplatsen så att ingen skadlig kod/malware finns på din webbplats.

Read more about Förvaltning av webbplats

Webbdesign

En bra webbdesign är när webbplatsen motsvarar både dina och besökarens behov. Oftast handlar det om att webbplatsen har en genomtänkt struktur och tilltalande information. Det handlar om att besökaren ska känna igen sig, antingen de surfar med surfplattor, dator eller mobil.

Read more about Webbdesign