Stilren och användarvänlig webbdesign

En bra webbdesign är när webbplatsen motsvarar både dina och besökarens behov.

Vad är webbdesign?

Webbdesign är de grundläggande delar som göra att en hemsida får sin färg och form. Webbdesign hos HaWebb innebär stilrena och användarvänliga hemsidor.

Vill du veta mer om webbdesign så kan du läsa en artikel här.

Webbpaket

Vi har två olika paket att välja mellan. Om inte något av nedanstående passar så kan vi skräddarsy en offert med fastpris.

Hemsida med webbdesign

En förstklassig webbplats som återspeglar företagets grafiska profil ökar din försäljning.

fr. 9 900 kr

Tema enligt företagets grafiska profil
Startsida samt max 8 sidor
Kontaktsida med karta
Besöksstatistik
Responsiv
WordPress

Hemsida – enkel

En förstklassig företagshemsida är den viktigaste kanalen till att få fler kunder

fr. 7 900 kr

Startsida samt max 5 st sidor
Kontaktsida med karta
Besöksstatistik
Responsiv
WordPress

Arbetsprocessen?

När du bestämt dig för att köpa mina tjänster så kommer arbetsprocessen att bestå av minst 6 steg. Läs mer om hur jag arbetar med ett projekt här.

HaWebb använder WordPress

wordpressWordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Vill ni har mer information om WordPress, besök deras webbplats.

Här har jag skrivit ett blogginlägg om WordPress

Hur kan jag hjälpa ditt företag?

Är du redo för en ny webbplats? Kanske behöver designen på din gamla webbplats förbättras? Du kanske vill sökmotoroptimera hemsidan och behöver en bra grund att utgå ifrån? Eller vill du enkelt sköta din hemsida själv med hjälp av ett CMS?

hanna@hawebb.se

 hanna@hawebb.se

Other services

Nyhetsbrev

Att skicka ett nyhetsbrev är ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra dig och dina produkter och tjänster. Jag hjälper dig att utforma en mall som passar din ditt företags grafiska profil. Då kommer dina kunder känna igen sig både på webbplatsen och i e-postutskicken.

Read more about Nyhetsbrev

Sökmotoroptimering

Visste du att varje dag sker det över 50 miljoner sökningar på Google i Sverige. Vi använder sökmotorer för att hitta information och inspiration hemma, på jobbet, på bussen och överallt där vi tar med oss vår mobiltelefon.

Read more about Sökmotoroptimering

Sociala medior

Den ökade digitala användningen påverkar längre inte bara marknadsavdelningen utan dessa frågor blir viktigare även för säljavdelningen, kundservice och HR-avdelningen som kan använda kanalerna för att kommunicera med kunder och kandidater.

Read more about Sociala medior